Ultra korte inhoud:

Een mishandelde en vernederde jonge vrouw lijkt spoorloos. Haar ex-vriend gaat naar haar op zoek. Een actueel, romantisch erotisch en spannend verhaal.


Korte Inhoud:

De 28-jarige vrijgezel Steve gaat op zoek naar zijn schoolvriendinnetje. Deze lijkt van de aardbodem verdwenen. Geleidelijk aan ontdekt hij met welke mishandelingen en vernederingen zij de laatste jaren, na een gedwongen huwelijk, heeft moeten leven.
Samen met twee andere personen, waaronder een mede ex-minnaar wordt een zoekactie gestart. Daarbij komen zij uiteindelijk op het Tunesisch vakantie-eiland Djerba terecht. Daar vallen ze in handen van een groep criminelen. De roman is een lichtvoetig intrigerend en actueel verhaal met de nodige erotiek, romantiek en spanning.


Uitgebreidere synopsis:

Het verhaal gaat over de 28-jarige vrijgezel Steve, die op zoek gaat naar zijn vroeger schoolvriendinnetje, Leyla Larous. Deze lijkt van de aardbodem verdwenen. En dat blijkt niet zonder reden. Al snel ontdekt Steve tijdens zijn zoektocht dat de vrouw nadat hij haar uit het oog was verloren een ellendig leven van mishandelingen en vernederingen heeft moetgen ondergaan.

Tijdens zijn zoektocht belandt hij met twee andere personen, waaronder een mede ex-minnaar als grote opponent, op het Tunesische vakantie-eiland Djerba (ook wel het Palmeneiland genoemd). Daar beleeft het trio de nodige heftige avonturen, maar ook mooie momenten.
Het zoekproject dreigt falikant te mislukken met de nodige gevolgen voor alle betrokkenen als ze in handen vallen van een stel criminelen en de dood niet ver weg lijkt.
De roman is gebaseerdls op ware gebeurtenissen uit het recente verleden. Het is nog altijd een actueel en intrigerend item. Ondanks het ernstige onderwerp is het een makkelijk leesbaar en lichtvoetig geschreven verhaal met de nodige erotiek, romantiek en spanning.

 

Contact

Jules du Lac
De Bilt
julesdulac0@gmail.com